Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo Polaków, pomocnicza strona, najlepsza klasa, ogólne porady

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Moglibyście podać stronkę gdzie do gry i żeby grało dużo polaków. Jakąś stronkę pomocną dla mnie typu wiki tera. Polećcie czy jest jakaś najlepsza klasa czy są mniej więcej równe. I takie tam ogólnie porady. Sprzedałem teraz wszystko w grze mt2 zarobiłem 1k zł nie chwaląc się ;p i szukam jakiejś nowej fajnej gry mmorpg na której mógł bym zarobić. A i jeśli są jakieś hacki do tej gry to też bym poprosił. W nagrodę tradycyjnie z 10 lajkow w postach. Z góry dziękuje.

Weteran
Opublikowano

Czy na tej grze można zarobić za dobre eq i postać tak, ale nie tak dużo jak np w diablo czy w metinie

co do strony http://tera-europe.com/en/home.html masz linka a co do poradników to wystarczy się pytać w temacie to ci odpowiemy

Klasy są wyrównane nie ma, że jedna jest lepsza od drugiej każda ma swoje wady i zalety

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Siema

Moglibyście podać stronkę gdzie do gry i żeby grało dużo polaków. Jakąś stronkę pomocną dla mnie typu wiki tera. Polećcie czy jest jakaś najlepsza klasa czy są mniej więcej równe. I takie tam ogólnie porady. Sprzedałem teraz wszystko w grze mt2 zarobiłem 1k zł nie chwaląc się ;p i szukam jakiejś nowej fajnej gry mmorpg na której mógł bym zarobić. A i jeśli są jakieś hacki do tej gry to też bym poprosił. W nagrodę tradycyjnie z 10 lajkow w postach. Z góry dziękuje.

Boże... Tere to sobie odpuśc, sądząc po rodzaju wypowiedzi, to Tera jest za trudną grą dla ciebie.

Wiki tera polska nie istnieje. Klasy są wyrównane, ogólne porady znajdziesz w grze. A te 1k zł (haha, sikłem przy ty,) wydaj na batoniki. Hacków powiem ci, że nie ma. Tak będzie lepiej.

Opublikowano

http://teraonline.info.pl/
Polecam tę stronę jest tam dużo wyjaśnionych rzeczy :> jeżeli to Ci nie wystarczy to oglądaj tutoriale na youtube ... co do Hacków z tego co mi wiadomo są lecz płatne. pozdrawiam
Opublikowano

Boże... Tere to sobie odpuśc, sądząc po rodzaju wypowiedzi, to Tera jest za trudną grą dla ciebie.

Wiki tera polska nie istnieje. Klasy są wyrównane, ogólne porady znajdziesz w grze. A te 1k zł (haha, sikłem przy ty,) wydaj na batoniki. Hacków powiem ci, że nie ma. Tak będzie lepiej.

Ehh internet dziwnych ludzi tu można spotkać. Widzę że potraktowałeś mnie jak dziecko. Złóżmy że jestem dzieckiem juz nie będe karmił trola.

Opublikowano

Ehh internet dziwnych ludzi tu można spotkać. Widzę że potraktowałeś mnie jak dziecko. Złóżmy że jestem dzieckiem juz nie będe karmił trola.

Tak, może mnie troche poniosło. Ale mam powody. Gra jest naprawde fajna, a ty chcesz ją niszczyc hakami? Myślisz, że dlaczego ten twój metin jest taki jaki jest? Pamiętam jakieś kilka lat temu, za czasów góniarza graliśmy z kolegami i się naprwadę fajnie bawiliśmy. Teraz? Teraz jest allegro, i to będzie to samo z Terą.

Tak swoją drogą, jak można napisać 1k zł? Nie poznałeś jeszcze wartości pieniądza?

Opublikowano

Tak, może mnie troche poniosło. Ale mam powody. Gra jest naprawde fajna, a ty chcesz ją niszczyc hakami? Myślisz, że dlaczego ten twój metin jest taki jaki jest? Pamiętam jakieś kilka lat temu, za czasów góniarza graliśmy z kolegami i się naprwadę fajnie bawiliśmy. Teraz? Teraz jest allegro, i to będzie to samo z Terą.

Tak swoją drogą, jak można napisać 1k zł? Nie poznałeś jeszcze wartości pieniądza?

Proponuję zapoznać się z nazwą tego forum, jest ono o czitach, więc z jakiego powodu tutaj siedzisz jeśli Ci się to nie podoba? Nie chcę się wdawać w dyskusję, tak tylko przypominam:)

Klasy są zrównoważone, ale jeśli grałeś wcześniej w metina to polecam Ci wojownika, ponieważ według mnie mechanika walki jest podobna.

Jetz / FA1L

Opublikowano

Proponuję zapoznać się z nazwą tego forum, jest ono o czitach, więc z jakiego powodu tutaj siedzisz jeśli Ci się to nie podoba? Nie chcę się wdawać w dyskusję, tak tylko przypominam:)

Klasy są zrównoważone, ale jeśli grałeś wcześniej w metina to polecam Ci wojownika, ponieważ według mnie mechanika walki jest podobna.

To forum jest o czitach ? Od kiedy? Mi to się zawsze zdawało, że jest wielofunkcyjne. Nie no w sumie masz racje, przecież poradniki, media to są haki... Dzięki, nie wiedziałem...

Opublikowano

Ehh ja też pamiętam jak chyba jeszcze w 6 klasie podstawówki zobaczyłem reklamę tej gry to była moja pierwsza gra mmrpg i nie mogłem się z nią rozstać przez jakieś 5 lat tylko krótkie przerwy miałem nie raz już sprzedawałem all eq a potem znowu wracałem no ale teraz to już na serio koniec bo się gówno z tego zrobiło jak ja miałem 6 botów które dzień i noc chodziły i zarobiłem sobie 1000 zł ;p No ale nie chcę psuć tery po prostu jestem przyzwyczajony do uzywania czitów w grach mmorpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...